Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O ambulanță tip C, în dotarea ISU Harghita

Ambulanța tip C este destinată intervenției medicale de urgență la cel mai înalt nivel și transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotată cu echipamente, materiale și medicamente de terapie intensivă.

Echipajul ambulanței de tip C este condus obligatoriu de un medic special pregătit, iar vehiculul este astfel construit încât să permită acordarea asistenței medicale de urgență în mod corespunzător.

Programul de dotare cu ambulanțe din fonduri UE realizat prin DSU-IGSU va continua să ajungă la peste 700 de ambulanțe în cursul acestui an.

Populaţia va beneficia de servicii medicale şi echipamente care vor permite creșterea capacității de răspuns în situații de urgență şi vor crește eficiența și calitatea serviciilor medicale de urgență și a celor de prim-ajutor calificat.

Ultima recepție de punere în funcțiune a ambulanțelor s-a realizat în luna decembrie a anului trecut, când au fost recepționate 420 de ambulanțe de tip B.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *