Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O basculantă cuprinsă de flăcări a rămas fără frână și a provovat un accident rutier

Accident rutier provocat de o basculantă a cărei cabină a fost cuprinsă de flăcări şi a rămas fără frână, în apropierea staţiunii Băile Tuşnad.

La data de 07.01.2019, în jurul orei 18:20, K.V. de 38 de ani, din comuna Brăduț, judeţul Covasna, în timp ce conducea o auto-specializată de tip basculantă pe D.N.E. 578, pe direcția Sfântu Gheorghe – Miercurea Ciuc, în afara staţiunii Băile Tușnad a observat că motorul a luat foc şi a oprit pe partea carosabilă, încercând să stingă incendiul.

În acest interval basculanta se pare că a rămas fără frână și fiind oprită pe o ușoară pantă a pornit spre vale, la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, care era oprit pe partea carosabilă, după care s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a drumului, iar cabina a continuat să ardă, incendiul fiind lichidat de pompierii voluntari din Băile Tușnad.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a lui R.R. de 34 de ani, conducătorul auto al ansamblului de vehicule, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *