Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O fetiță în vârstă de doi ani, găsită decedată, cu urme de violență pe corp, într-o localitate din Harghita

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Plăieșii de Jos, într-un imobil, a fost constatat decesul unei minore în vârstă de doi ani, de către personalul unui echipaj de ambulanță.

Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc decesul.

 „La data de 15 ianuarie a.c., la ora 16.22, polițiști din cadrul Secției 2 Politie Rurală Miercurea Ciuc – Postul de Politie Plăieșii de Jos, au fost sesizați, de către personalul unui echipaj de ambulanță din cadrul punctului de lucru Plăieșii de Jos cu privire la faptul ca într-un imobil  din localitate, a fost constatat decesul unei minore de doi ani.
 La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică, care a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.
Din primele cercetări a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență.
Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate.”, a  informat IPJ Harghita.

O echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul minorei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.