Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O firmă din Harghita va furniza cornuri la școală pentru aproape zece mii de elevi

Elevii instituțiilor de învățământ din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Ditrău, Remetea și Lăzarea vor primi de luni cornuri de fabricație locală, de bună calitate- promite Albert Laszlo, directorul executiv al Harmopan SA.

În cadrul programului corn și lapte Borboly Csaba, președintele CJ Harghita și directorul Harmopan SA au semnat un contract miercuri, 9 ianuarie, la sediul firmei de panificație. La semnarea contractului au fost prezenți: Ferencz Salamon Alpar, consilier județean, directorul școlii generale Jozsef Attila din Miercurea Ciuc, și Kardalus Zsolt, responsabil cu programul Cornul și Laptele.

Nenumărate reclamații au sosit la consiliul județean și la oficiul județean al protecției consumatorilor referitor la furnizorul anterior, ceea ce a condus la amendarea repetată a companiei, și în cele din urmă la desfacerea contractului de furnizare în decembrie pentru trei regiuni.

Pentru cei aproape zece mii de elevi din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Ditrău, Remetea și Lăzarea în viitor cornul va fi furnizat de Harmopan SA. Președintele județean a declarat, că are încredere în firma Harmopan, deoarece au mai lucrat cu ei, și nu au fost reclamații în legătură cu serviciile firmei.

Am reușit desfacerea contractului datorită conducătorilor de școală cu simț de responsabilitate, a părinților și a reclamațiilor (și investigațiilor) postate pe Facebook, de aceea este important ca și în continuare să raportați orice anormalitate, ca în urma acestora să putem face demersurile necesare. Totodată am încredere, că pe parcursul anului școlar rămas școlile vor primi produse proaspete, de calitate – a subliniat Borboly Csaba, președintele CJ.

Directorul Albert Laszlo și-a exprimat bucuria vizavi de încheierea contractului și promite, că de acum încolo copii vor primi produse proaspete și la timp. Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita, continuă să încurajeze instituțiile de învățământ și părinții să informeze consiliul județean și direcția pentru protecția consumatorilor și direcția sanitar veterinară și de siguranță a alimentelor, dacă primesc produse de calitate inadecvată.

Ferencz Salamon Alpar, director de școală atrage atenția prin intermediul presei, că în zonele unde în continuare există probleme cu calitatea produselor, să sesizeze și să documenteze corespunzător aceste probleme. După semnarea contractului cei prezenți au putut gusta cornurile, cei mici și mari deopotrivă apreciind calitatea lor.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *