O persoană încarcerată în propriul jeep, după ce a ajuns într-o râpă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un accident cu o persoană încarcerată a dat bătăi de cap salvatorilor în ultima dimineață de octombrie.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a ajuns într-o râpă, la aproximativ 3 m distanţă faţă de şosea, prezentând risc ridicat de prăbuşire. Din fericire, conducătorul auto, în vârstă de 67 de ani, a suferit leziuni uşoare, iar după ce a fost evaluat medical la fața locului, a fost preluat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Miercurea-Ciuc, de un echipaj SAJ cu medic, pentru investigații suplimentare de specialitate.

Accidentul rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:30, la ieşirea din municipiul Miercurea-Ciuc spre Odorheiu Secuiesc. Au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Miercurea-Ciuc, cu un echipaj de descarcerare, un echipaj cu o autospecială de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD, la fața locului deplasându-se şi grupa operativă a inspectoratului. S-a acționat pentru stabilizarea autoturismului şi îndepărtarea parbrizului pentru extragerea victimei încarcerate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy