Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O societate a evacuat ape fecaloid-menajere în pârâul Bicaz. Comisarii de mediu harghiteni au aplicat o amendă de 30.000 de lei

Ca urmare a unei sesizări cu privire la poluarea pârâului Bicaz din stațiunea Lacu Roșu, comisarii SCJ Harghita al GNM au efectuat cercetări la fața locului. Aceștia au constatat faptul că o societate evacuează ape uzate fecaloid-menajere în pârâul Bicaz prin microstația proprie de epurare a apelor uzate.

„După analizarea în laborator a probelor preluate din gura de evacuare a microstației, s-au constatat depășiri la indicatorii de calitate ai apelor uzate evacuate.
Din acest motiv societății i s-a aplicat sancțiune contravențională în valoare de 30.000 lei și i s-a impus să ia măsuri în vederea încadrării indicatorilor de calitate ai apelor uzate evacuate în parametrii admiși de legislația în vigoare.” , a transmis Garda de Mediu Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *