Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O șoferiță s-a izbit cu autoutilitara de un indicator și apoi s-a răsturnat peste gardul unei case

Autoturism oprit în indicatorul de la intrare în Misentea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţii de ploaie torenţială

La data de 08.07.2019, în jurul orei 10:20, o femeie de 43 de ani, din localitatea Păuleni Ciuc, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J. 123/B, nu a adaptat viteza la condițiile de drum pe timp de ploaie torențială, iar la ieșirea dintr-o curbă la stânga a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu fundația din beton a indicatorului de orientare „Intrare în localitatea Misentea”, după care s-a răsturnat pe partea stângă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, aceasta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *