Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ochește o carieră în Jandarmerie! 400 de locuri pentru admiterea în școlile militare de subofițeri jandarmi

Pentru cei interesați de o carieră în Jandarmeria Română, anul acesta în perioada februarie-aprilie se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 400 de locuri disponibile în cele 2 unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 200 locuri, din care 155 l.G.J.R.( 4 locuri romi și 2 locuri minorități), 25 S.I.E. și 20 S.P.P.;

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri rromi și 2 locuri minorități) și 25 S.I.E.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie. Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

sursa foto: Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

 

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI, https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, http://www.scoaladragasani.ro/ ;

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, https://www.jandarmeriafalticeni.ro/ .

După fiecare probă de concurs, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați.

 

  • Informații furnizate de purtătorul de cuvânt  al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi GheorgheniLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *