Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Odorheiu Secuiesc: A fost prinsă persoana care a încercat să otrăvească patrupedele plimbate în zona parcului municipal

Persoană care a împrăștiat bucăți de material textil în zona parcului municipal, pe spațiul verde, printre copaci și tufișuri, probabil cu intenția de a face rău patrupedelor care sunt plimbate în acea zonă, a fost prinsă,  transmite Poliția Locală a municipiului Odorheiu Secuiesc.
În urma relatării cazului pe pagina oficială a instituției, au fost primite numeroase reclamații care au legătură cu acest caz, deși zona a fost curățată, tot au apărut bucăți de material textil în cantități din ce în ce mai mari.
Polițiștii locali au supravegheat zona parcului zile în șir, iar ieri până la urmă au reușit să identifice și să captureze persoana responsabilă de aceste acțiuni. Aceasta și-a recunoscut fapta, după care conform legislației în vigoare a fost predată pe bază de proces verbal agenților din cadrul Poliției Române.
„În vederea identificării persoanei responsabile ne-a sprijinit și un cetățean al municipiului, căruia pe această cale dorim să-i mulțumim pentru cooperare și informațiile furnizate, cu ajutorul cărora în cel mai scurt timp colegii noștri au reușit să-l prindă pe făptaș.”, transmite Poliția Locală a municipiului Odorheiu Secuiesc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *