Patru săteni din Zetea au furat scânduri și lemn de foc din gospodăria unui consătean

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au identificat 4 localnici din comuna Zetea, de la au recuperat o parte din cheresteaua şi lemnele de foc sustrase din gospodăria unui consătean.

lemne-arhivaPoliţiştii Postului de Poliţie Zetea i-au identificat vinerea trecută pe C.I. de 32 de ani, G.E. de 21 de ani, T.N. de 18 ani şi C.H. de 17 ani, localnici, bănuiţi de comiterea unui furt, din gospodăria unui consătean.
Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă, până la acest moment, rezultă că, în perioada 30.12.2017 – 17.01.2018, cei în cauză ar fi pătruns în curtea locuinţei lui P.A. din comuna Zetea, de unde ar fi sustras aproximativ 1,7 mc scândură şi 5 mc lemn de foc, prejudiciu recuperat parţial.
În cauză sunt continuate cercetările, în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi stabilirii întregii activităţi ilicite a celor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy