Percheziții desfășurate de polițiști la domiciliul unei persoane din localitatea Ciumani, bănuită că ar deține materiale pirotehnice fără drept

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 28 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în urma cercetărilor întreprinse într-un dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, aflat sub supraveghera prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Gheorgheni, la domiciliul unei persoane din localitatea Ciumani.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai mult de 268 de kilograme de articole pirotehnice de diferite tipuri, din categoriile P1, F2 și F4, deținute fără drept, în vederea comercializării.”, a transmis IPJ Harghita.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Gheorgheni, pentru stabilirea întregii situații de fapt în acest caz, urmând ca la finalul acestora să fie dată o soluție legală.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy