Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Percheziții domiciliare pe raza județelor Harghita și Mureș. Ținta polițiștilor: contrabanda cu produse accizabile

În data de 12.09.2018, au fost efectuate, de către polițiști, 7 percheziții domiciliare pe raza județelor Harghita și Mureș, pentru combaterea activităților de contrabandă cu produse accizabile.

În contextul cercetărilor efectuate într-un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea  infracțiunilor de: „achiziţionarea de alcool etilic şi distilate de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi pentru producţie sau expeditori  înregistraţi de astfel de produse”, „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal  sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”  şi „contrabandă”,  la data de 12.09.2018, au fost efectuate  7 percheziții domiciliare, la care au participat 19 polițiști, pe raza localităților Subcetate, Sărmaș și Ditrău, din județul Harghita și Ernei, judetul Mureș. În urma activităților desfășurate,  au fost identificate și ridicate, în vederea indisponibilizării,  4456 țigarete care provin din contrabandă, 7 litri alcool, 7 telefoane mobile cu cartelele aferente, 45.010 lei și 1850 euro.

Totodată, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, privind 5 persoane din județul Harghita și o persoană din județul Mureș, care sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor în cauză.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *