Percheziții în Harghita și Mureș la persoane bănuite de comercializarea ilicită a produselor accizabile

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri, 4 mai 2022, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și din cadrul Serviciului Criminalistic din Harghita, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din județele Harghita și Mureș, au efectuat 4 percheziții domiciliare (3 în județul Harghita și 1 în județul Mureș) în vederea descurajării persoanelor fizice de a desfășura activități ilicite de deținere și comercializare a produselor accizate, activitatea fiind extinsă prin ordonanța procurorului de la aceeași dată.

„În urma activităților desfășurate au fost identificați și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 610 litri de alcool, în valoare de aproximativ 24.440 de lei, aproximativ 2 grame de material vegetal și 1 țigaretă de tip joint, produse susceptibile a fi substanțe interzise.
În cauză, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de 2 bărbați, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 ore față de aceștia, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.”, informează IPJ Harghita.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy