Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Percheziţii şi confiscări în Harghita, într-un dosar penal de contrafacere

Marți, 9 noiembrie 2021, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate într-un dosar penal aflat în lucru, poliţiştii harghiteni au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Odorheiu Secuiesc, toate în zona municipiului Odorheiu Secuiesc şi a orașului Cristuru Secuiesc.

„Din datele şi indiciile obţinute în anchetă până la acest moment rezultă că, o unitate economică, la mai multe puncte de lucru, comercializează piese auto contrafăcute, utilizând fără drept modelul industrial pentru un autoturism a cărui marcă este protejată la nivel internațional.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe piese auto, respectiv 18 oglinzi retrovizoare, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.”, informează IPJ Harghita.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.