Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pericol în trafic, în Harghita! Șoferi băuți, opriți de polițiști

O zi – doi bărbați depistați cu alcool la volan

La data de 5 martie 2023, în jurul orei 1:10, un bărbat de 33 de ani din localitatea Lăzarea, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, în Municipiul Gheorgheni, având 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fapt constatat în urma testării cu aparatul alcooltest.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 19:00, a fost depistat un bărbat de 47 de ani din localitatea Sânsimion în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.123/A, în localitatea Sântimbru și a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0.57mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Noaptea nu i-a fost un sfetnic bun, ci i-a adus dosar penal

La data 6 martie 2023, în jurul orei 00:50, a fost depistat un bărbat de 38 de ani, din localitatea Eliseni, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.134/A, în localitatea sa de domiciliu, fiind constatat, în urma verificărilor efectuate, faptul că  acesta nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost constatată o valoare de  0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz.

  • informații furnizate de IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.