„Pericol public” introdus în arest de poliţiştii harghiteni, la Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Cel în cauză, un localnic de 19 ani, este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt, dar şi că ar fi accidentat grav o bătrânică de 78 de ani

La data de 20 august 2019, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate în ultimele săptămâni, poliţiştii harghiteni au identificat un localnic de 19 ani, din municipiul Miercurea Ciuc, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni îndreptate împotriva persoanei şi a patrimoniului.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti până la acest moment, într-o anchetă începută în urmă cu aproape două luni, rezultă că cel în cauză ar fi comis mai multe infracţiuni de furt, furt calificat, tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată, fapte comise în cea de-a doua jumătate a lunii iunie a.c.

De asemenea, fără să fi fost sesizat vreun accident rutier şi fără să fi fost făcute menţiuni în acest sens, poliţiştii au stabilit că, la data de 17.08.2019, în jurul orei 10:30, o bătrânică de 78 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, a fost transportată la Spitalul Judeţean, cu grave leziuni, pe care le-a suferit după ce se pare că a fost lovită pe strada Şumuleu, de un vehicul cu tracțiune animală, condus de acelaşi localnic de 19 ani, care a părăsit locul accidentului.

În baza unui mandat de aducere emis pe numele său, cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, unde s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor menţionate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy