Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 150 de elevi și profesori au fost evacuați de pompieri din școala de la Lunca de Jos

Ieri, 20 septembrie a.c., în comuna Lunca de Jos s-a desfășurat un exercițiu de alarmare publică. Cu această ocazie, a avut loc un exercițiu de evacuare în caz de cutremur la Școala Generală „Majlath Gusztav Karoly”, unde au participat un număr de 147 elevi din ciclul gimnazial și 19 personal didactic și nedidactic. Exercițiul a cuprins o situație tactică care a presupus rămânerea unei persoane blocate sub dărâmături și producerea unui incendiu în urma cutremurului.

SVSU Lunca de Jos a acționat pentru gestionarea situației de urgență, personalul instituției de învățământ a luat măsuri pentru evacuarea în siguranță a tuturor elevilor, iar comitetul local pentru situații de urgență a luat măsuri pentru alarmarea populației prin intermediul sirenei electrice.

Pompierii multumesc tuturor participanților pentru responsabilitatea de care au dat dovadă pe parcursul derulării acestui exercițiu!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.