Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 8 milioane de lei costă reabilitarea școlii József Attila

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat contractul privind reabilitarea generală a clădirii din cartierul Tudor a Școlii Gimnaziale „József Attila”. Lucrările vor costa 8,33 de milioane de lei.

După mai multe proceduri de achiziții, Primăria a atribuit lucrarea de reabilitare a clădirii situată în cartierul Tudor a Școlii Gimnaziale „József Attila” firmei Modern Power Systems S.R.L. din Cluj, iar contractul de execuție a fost semnat astăzi, 4 iunie 2020. Valoarea contractului este 8,33 de milioane de lei, din care 4 milioane reprezintă sprijinul Uniunii Europene, 611 de mii de lei reprezintă contribuția din bugetul statului și restul de 3,71 de milioane de lei sunt asigurate din bugetul local. Durata contractului este de șase luni. Ordinul de începere a lucrării va fi eliberat în mijlocul lunii iunie.

Lucrările cuprind reabilitarea termică totală a clădirii, reabilitarea rețelelor electrice, de încălzire, de apă și canal, a acoperișului, ale sălilor, precum și instalarea panourilor fotovoltaice.

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *