Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Pieton accidentat în Odorheiu Secuiesc, în timp ce traversa regulamentar

O femeie, de 47 ani, din Odorheiu Secuiesc a fost accidentată în timp ce era angajată în traversarea regulamentară a drumului public

În data de 08.08.2019, ora 15.50, un bărbat, de 50 ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din zona centrală a localității susmenționate, nu a acordat prioritate unei femei, de 47 ani, care traversa drumul pe o trecere amenajată și semnalizată corespunzător și a accidentat-o. În urma impactului, persoana accidentată a suferit leziuni corporale, fiind transportată la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost examinat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform procedurilor în vigoare, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *