Pieton acroșat de o mașină, pe raza localității Cozmeni. A traversat neregulamentar

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În data de 16.01.2023, ora 18:25, Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza localității Cozmeni a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

„Din cercetările efectuate, a rezultat că o femeie, de 55 ani, din municipiul Sfântu – Gheorghe, județul Covasna, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 12, în direcția Miercurea Ciuc – Sfântu Georghe, pe raza localității Cozmeni, a acroșat un pieton, o femeie de 47 ani, din Plăieșii de Jos, care era angajat în traversarea neregulamentară a drumului public, pe o porțiune de drum public fără marcaj corespunzător. De asemenea, victima nu purta, în momentul traversării, vestimentație cu elemente reflectorizante. Conducătorul auto a fost  examinat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, a informat IPJ Harghita.

A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, spre competentă soluționare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy