Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pieton lovit pe trecere, pe o stradă din Miercurea Ciuc

În dimineața zilei de 17.01.2023, Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Miercurea Ciuc, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

„Din cercetările efectuate , a rezultat faptul că în data de 17.01.2023, ora 07.49, o femeie,de 73 ani, din Miercurea Ciuc, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea susmenționată, a acroșat un pieton, un concitadin, de 63 ani, care era angajat în traversarea regulamentară a drumului public, pe o trecere amenajată și semnalizată în mod corespunzător. În urma impactului, victima a suferit leziuni corporale ce au necesitat transportul și internarea sa la  Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc. Persoana aflată la volan în momentul producerii evenimentului a fost examinată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Potrivit procedurilor în vigoare, a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca după finalizarea tuturor cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.