Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc, informare despre autorizațiile de liber acces în zonele cu restricții de tonaj

Conform  Poliției Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc, odată cu încălzirea vremii și apropierea primăverii mulți oameni încep renovările sau continuă construcțiile începute anul trecut, astfel, de regulă se intensifică pe teritoriul municipiului circulația autovehiculelor de transport marfă.
Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc (foto arhivă)

Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc (foto arhivă)

Pentru accesul în zonele restricționate din municipiul Odorheiu Secuiesc, este necesară autorizația de liber acces, prevăzută de Hotărârea Consiliului Local nr. 69/2009, care prevede reglementarea circulației și a parcării pe domeniul public a autovehiculelor destinate transportului de mărfuri și a utilajelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 2,5 t. Se solicită autorizație de liber acces în zona A – în cazul autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare decât 2,5 t, iar în zona B-  în cazul celor cu masă totală maximă autorizată mai mare decât 7,5 t,. Deținerea acestor autorizații este verificată de către agenții din cadrul Poliției Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc.
Autorizațiile pot fi solicitate personal în incinta Primăriei, la biroul nr 5, de luni până joi între orele 8:00 -13:00 sau online urmând pașii următori:
Solicitantul va trimite o înștiințare pe adresa de e-mail despre faptul că are nevoie de autorizație, în urma căruia i se va returna formularul care trebuie completat și alte indicații. Acesta va completa formularul și îl va trimite scanat împreună cu cartea de identitate a autovehiculului, după care în contul menționat va achita taxa percepută pentru eliberare și va trimite scanat dovada plății.
Adresa de e-mail pe care se pot trimite cererile pentru eliberarea autorizației este: daniel.magdolna@udvarhely.ro, daniel.magdolna@odorhei.ro
Pentru solicitarea online a autorizațiilor mai există o altă modalitate, și anume urmând pașii descriși în linkul de mai jos: https://youtu.be/f9mqDtDLR0sLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *