Polițiștii harghiteni, „acțiune specială” de Ziua Internațională a Femeii

0

Articol disponibil în: Magyar Română


Cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițistilor–Regiunea 1 Harghita și a Corpului National al Polițiștilor Harghita, polițiștii au ,,demarat o acțiune specială” de Ziua Internațională a Femeii.

Cu acest prilej, polițiștii alături de ceilalți reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au desfășurat o acțiune specială pentru a marca această zi importantă.

Sub deviza „Recunoștință și Apreciere”, polițiștii harghiteni au oferit flori și mesaje preventive în centrul municipiilor Miercurea Ciuc și Gheorgheni, surprinzând domnișoarele și doamnele întâlnite pe străzi sau la volan. Această gest simbolic de recunoaștere a rolului esențial pe care femeile îl au în societate a fost întâmpinat cu căldură și emoție.

Cu fiecare floare oferită, polițiștii au dorit să transmită un mesaj de admirație și respect pentru forța, determinarea și sensibilitatea pe care femeile le aduc în lumea noastră, indiferent de rolul pe care îl îndeplinesc: mamă, soție, fiică sau colegă. În această zi specială, dorim să transmitem un sincer „La Mulți Ani” tuturor femeilor pentru contribuția lor valoroasă și în continuă inspirație pentru o societate mai echilibrată și prosperă.

Miercurea-Ciuc:

Gheorgheni:

  • informații și foto furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy