Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Polițiștii toplițeni au prins un ieșean de 19 ani acuzat de viol, pe raza localității Borsec

Polițiștii harghiteni au prins un tânăr, de 19 ani, din comuna Bârnova, județul Iași, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de viol în cursul lunii iulie 2019.

În data de 02.08.2019, Poliția municipiului Toplița a primit o solicitare de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Poliția Municipiului Iași, cu privire la un tânăr, de 19 ani, din localitatea Bârnova, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol asupra unei tinere, de 17 ani, fapta având loc în cursul lunii iulie a anului curent. Potrivit datelor furnizate, tânărul, care se sustrăgea cercetărilor, ar fi fost semnalat în zona de competență a subunității de poliție susmenționate. Astfel, în urma activităților de investigare efectuate, o echipă de polițiști l-a depistat pe tânăr pe raza localității Borsec și l-a condus la sediul Poliției municipiului Toplița.

În contextul în care pe numele persoanei cercetate a fost emis un mandat de aducere, tânărul a fost predat, în cursul zilei, unei echipe de la polițiști de la Poliția municipiului Iași, pentru continuarea cercetărilor.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *