Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Populația din Harghita chestionată în privința digitalizării patrimoniului cultural și natural

Consiliul Județean Harghita vă solicită să contribuiți la elaborarea planului de acțiune privind digitalizarea patrimoniului cultural și natural prin completarea în numele instituției pe care o reprezentați a acestui chestionar, care cuprinde un set de 20 de întrebări. 

Stimata Doamna/Stimate Domn!
Vă rugăm să completați chestionarul accesibil prin linkul de mai jos. Chestionarul a fost elaborat în cadrul proiectului CD-ETA implementat de Consiliul Județean Harghita, care are ca obiectiv digitalizarea valorilor culturale și naturale ale județului prin intermediul experiențelor și bunelor practici internaționale. Vă rugăm să contribuiți la elaborarea planului de acțiune privind digitalizarea patrimoniului cultural și natural prin completarea în numele instituției pe care o reprezentați a acestui chestionar, care cuprinde un set de 20 de întrebări. Planul de acțiune va fi un instrument util în utilizarea fondurilor financiare pentru acest domeniu. Răspunsurile vor fi prelucrate anonim în studiul realizat. 
Vă rugăm să acordați 10 minute realizării acestei activități.
Vă mulțumim!

Digitalizarea valorilor culturale și naturale ale județului Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.