Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Pregătiri pentru sezonul de iarnă la Borsec

Foto: https://statiuneaborsec.ro

Tunurile de zăpadă au fost pornite pe pârtiile de schi din Borsec, sperând că sezonul de schi va începe curând, cel mai târziu în preajma sărbătorilor. Odată cu sosirea iernii, pista de bob de vară a fost demontată, scrie statiuneaborsec.ro.

„Săptămâna trecută s-au pornit tunurile, sperăm că și vremea ne va ajuta pentru a asigura condițiile necesare pentru a schia pe cel puțin una dintre pârtiile noastre, începând cu vacanța de iarnă” – a declarat pentru site-ul nostru Hajnalka Jenei. Administratorul societății aparținătoare primăriei locale, Dezvoltare Urbană SRL, a explicat faptul că dotările complexului sunt pregătite pentru sezonul de iarnă, iar odată cu pârtiile de schi și restaurantul Speranța își va deschide porțile.

Programul de funcționare al Complexului de Schi „Speranța” va fi același ca sezonul trecut. În timpul săptămânii pârtiile vor putea fi utilizate între orele 10-18, iar în weekend între 9-19, pârtia principală beneficiind și de nocturnă. Prețul pentru o zi va fi de 55 lei pentru adulți, respectiv 40 de lei copii. Restul tarifelor vor fi comunicate la deschiderea complexului. Cei care vizitează complexul de schi vor putea folosi restaurantul în intervalul orelor 9-19 în timpul săptămânii, iar sâmbătă și duminică între orele 8-21.

Pista de bob, o poveste de succes

După cum ați putut afla, la sfârșitul lunii octombrie o pistă de bob de vară demontabilă a fost inaugurată în data de 23 octombrie în cadrul Complexului de Schi ”Speranța” din Borsec. Potrivit administratorului, funcționarea pistei, până la demontarea acesteia, a fost un real succes, fiind utilizat de peste 2000 de plătitori, în condițiile în care aceasta a funcționat numai în weekenduri. La acest număr se adaugă sute de vizitatori care au putut folosi gratuit instalația în primele zile de funcționare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *