Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Pregătiri pentru Zilele Borsecului!

După Ceaun Borsec Festival, Borsecul pregătește un nou eveniment, care va începe peste două săptămâni, spre deliciul localnicilor și al turiștilor, anunță site-ul statiuneaborsec.ro

De această dată între 2-4 august vor avea loc Zilele Borsecului, iar spre deosebire de anii precedenți, evenimentul se va desfășura într-o locație nouă: pârtia de schi Speranța.

Serate de dans popular, expoziții, prezentare de carte, concurs de gătit și muzică bună – iată ingredientele Zilelor Borsecului, care ajunge la a XXIV-a ediția în acest an. Programul începe de vineri cu o serată de dans popular, care va avea loc la scena mică de la Centrul Turistic de Informare.

Sâmbătă de la ora 12 la Casa de cultură deschidem două expoziții: Valorile județului Pest din Ungaria, respectiv vernisajul alcătuit din picturile taberei de creație artistică care a fost organizat la sfârșitul lunii iunie pentru tinerii din Borsec.

Cu restul programelor ne mutăm la pârtia de schi. Duminică vom avea concursul de gătit, unde vom putea degusta din creațiile bucătarilor locali și al celor venite de pe meleaguri mai îndepărtate.

Lora și Lidia Buble printre invitații speciali

La scena amenajată la pârtia de schi pe parcursul week-endului își vor face apariția nu mai puțin de 12 formații. Invitații speciali pentru sâmbătă seara vor fi Lora și Lidia Buble, iar duminică vine Balkan Fanatik și UNSK. Pe lângă aceste trupe ne vor încânta cu muzica lor MGC Guitar Students, WIFI, Kalandor, Oprea Mircea sau Los Andinos.

Zilele Borsecului sunt organizate de către Primăria Borsec și Asociația Pro Borsec. Despre program cât și despre alte noutăți vă puteți informa pe pagina Facebook al evenimentului.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *