Președintele UDMR, la adresa lui Traian Băsescu: ”Nu am încredere în Petrov”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Într-o conferinţă de presă, care a avut loc la Arad, candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor vorbește despre necesitatea unui pact între toți candidații:

În toamna acestui an toată lumea propune un pact – din motive politice, evident. Consider că în această perioadă dinaintea alegerilor prezidențiale se poate face un singur pact, între toți candidații. Acesta nu ar trebui să fie legat de politică, pentru că înainte de alegeri orice propunere de pact este doar un exercițiu de imagine. Eu propun, mai degrabă, un pact prin care toți candidații la alegerile prezidențiale acceptă o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri și cu discursuri bazate pe proiectele și programele candidaților. Să încercăm să redăm credibilitatea clasei politice, să încercăm să restabilim încrederea în cei care conduc soarta comunității.  Noi vom vorbi despre proiectul nostru de țară, adresat românilor și maghiarilor, tuturor cetățenilor României.

În același timp, reacția avută la declarațiile lui Traian Băsescu referitoare la UDMR, contrazice idea pactului:

Nu am încredere în cineva care a fost președintele României de zece ani și care s-a dovedit că este un turnător. Nu am încredere în Petrov, a spus Kelemen Hunor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy