Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc – soluții împotriva ambuteiajelor

Curtea pieței agroalimentare devine sens unic și vor amplasa indicatoare de oprirea interzisă pe acea zonă a străzii Culmei, unde mașinile sunt parcate în mod uzual pe partea carosabilă. Scopul celor două măsuri este contracararea ambuteiajelor.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc că din  7 iunie intră în vigoare hotărârea care fluidizează circulația în curtea pieței și pe strada Culmei.

Curtea Pieței Agroalimentare devine sens unic: intrarea va fi dinspre str. Mihail Sadoveanu, iar ieșirea se va face strict către str. Kossuth Lajos.

La sfârșitul străzii Culmei, pe distanța dintre str. Iancu de Hunedoara și treptele către cartierul Spicului, se parchează în mod uzual pe partea carosabilă, în sensul direcției de mers. Pe această distanță, începând de luna viitoare, se vor amplasa indicatoare de oprirea interzisă, astfel șoferii care staționează acolo pot fi amendați.

Aceeași problemă se regăsește și pe str. Nagy Imre din Jigodin, conducerea orașului  precizând că caută soluții optime și pentru această zonă.

  • informații furnizate de Primăria Miercurea Ciuc

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.