Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Odorheiu Secuiesc sponsorizată cu sute de steaguri maghiare și secuiești de Camera de Comerț de la Budapesta

Camera de Comerț de la Budapesta sponsorizează cu sute de steaguri MAGHIARE și SECUIEȘTI Primăria Odorheiu Secuiesc
Ni se spune cu tupeu ca aceste steaguri vor contribui la dezvoltarea identității naționale a maghiarilor. Dar, UNDE vor aceștia să-și dezvolte identitatea?? Exact: AICI, în Romania, unde țară-i sat fără câini. Lucrurile stând astfel, întrebăm și noi retoric: Oare interzicerea lor de către autoritățile române, nu ar contribui mai degrabă la MENȚINEREA identității naționale a românilor și a întreg teritoriului? – ortodoxinfo.ro

Sursa foto: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

Camera de Comerţ şi Industrie din Budapesta (BKIK) a semnat un contract de sponsorizare cu Primăria Odorheiu Secuiesc, prin care contribuie la dezvoltarea identităţii naţionale a maghiarilor care locuiesc în acea zonă – a comunicat BKIK agenţiei ungare de presă MTI.

Contractul prevede că instituţia ungară se angajează să finanţeze fabricarea şi distribuirea a 500 de steaguri secuieşti şi maghiare.

BKIK susţine prin acest pas strădaniile comunităţii locale din Odorheiu Secuiesc, locuită în proporţie de 95,8 la sută de maghiari, de a îşi exprima apartenenţa la naţiunea maghiară.

Prin contractul de sponsorizare BKIK a oferit suport financiar pentru atingerea acestui scop. Suma exactă nu a fost dată publicităţii. – flux24.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.