Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria orașului Bălan, invitație la ecologizarea albiei râului Olt

Primăria orașului Bălan invită vineri, 29 aprilie, locuitorii, școlile, instituțiile firmele și organizațiile nonguvernamentale la o acțiune de ecologizare a albiei râului Olt.

„Vom încerca să adunăm cât mai multe deșeuri, în saci de plastic puși la dispoziție de Primăria Bălan plastic, metal, deșeuri de echipamente electrice și electronice, sticlă, hârtie, cartoane, lemn, cauciuc, materiale textile, baterii și acumulatori, anvelope, aruncate în albia râului Olt de la barajul „Mesteacănul” până la ieșirea din orașul Bălan spre comuna Sândominic – strada Oltlaka.”,  se precizează într-un anunț transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Bălan.

****

Anul acesta, Ministerul Mediului împreună cu Administrația Fondului pentru Mediu, lansează campania națională de curățenie „Curățăm România!”.

 Sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate” în perioada 4 aprilie – 4 mai 2022 în toată țara se vor desfășura campanii de ecologizare a zonelor cu deșeuri abandonate.
Scopul campaniei de a reduce zonele infestate cu deșeuri, de a aduna și duce la groapa de gunoi sau la centrele de reciclare a deșeurilor aruncate necontrolat în atât de multe zone ale țării.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.