Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Oraşului Bălan solicită locuitorilor să completeze un chestionar

Locuitorii orașului Bălan sunt invitați de administrația publică locală să completeze un chestionar prin care să își exprime părerea  legată de traiul socio-cultural din localitate. Primăria mai precizează că sunt importante și sugestiile și propunerilor venite din partea cetățenilor pentru ca deciziile luate ulterior în privința dezvoltării orașului Bălan, să coincidă și cu dorințele și planurile locuitorilor.

Stimate Domn,
Stimată Doamnă!

Photo By: Norbi Țenchiu

Acest chestionar a fost făcut cu mai multe scopuri. Pe de o parte, pentru a putea organiza activități și programe noi pentru locuitorii din Bălan, prin extinderea ofertei existente, pe baza sugestiilor și ideilor dumneavoastră. Pe de altă parte, ne interesează opinia dumneavoastră, deoarece credem în puterea de a gândi, a plănui împreună, care poate fi forța motrică a noilor mișcări. Suntem convinși că atât timp cât există idei inovatoare, persoane care vor să facă ceva şi încă mai sunt oameni care doresc să locuiască în Bălan sau care să vină în vizită cu plăcere în acest oraș, trebuie să acţionăm. Este nevoie de oameni activi şi de cooperare.

Ca prim pas în această colaborare vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea chestionarului.

Cu stimă, Primăria Oraşului Bălan

Accesați aici Chestionarul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.