Procesul de votare în Harghita, fără incidente majore. O singură sancțiune până la ora 12:00

0

Articol disponibil în: Română

La nivelul județului Harghita, procesul de votare a început fără producerea unor incidente deosebite.

De la deschiderea secțiilor de votare și până la ora 12:00 a fost semnalat un incident, în context electoral, iar în urma verificărilor a fost aplicată o sancțiune contravențională, respectiv avertisment.

Angajații structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătiți și acționează în sistem integrat pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiții de siguranță și pentru a verifica și sancționa cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale cu respectarea principiilor care guvernează conduita profesională: legalitate, echidistanță, imparțialitate, disponibilitate și cu prioritatea interesului public.

Facem mențiunea că toate sesizările cu caracter electoral primite sunt gestionate corespunzător și în mod echidistant urmând că la finalizarea verificărilor a se stabili care dintre acestea se confirmă.

Sesizați orice încălcare a legii electorale la 112!

CENTRUL DE COMUNICARE JUDEȚEAN HARGHITA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy