Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Program de lucru prelungit la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Harghita

La nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Harghita s-a constatat creștere numărului celor care doresc să obțină un pașaport simplu.

În săptămâna 28 februarie – 1 martie, numărul cererilor a crescut cu peste 225 % față de săptămâna anterioară, (de la 148 cereri în săptămâna 21-25 februarie la 335 cereri în săptămâna 28 februarie-1 martie).

Având în vedere creșterea semnificativă a numărului cererilor de pașapoarte înregistrat la nivel național, precum și dorința tot mai mare a cetățenilor de a obține un document de călătorie în perioada actuală, și luând în considerare numărul insuficient al locurilor disponibile pentru programare on-line pe platforma e-pasapoarte, în scopul asigurării unui serviciu public de calitate, s-a dispus prelungirea programului de lucru cu publicul la serviciul public comunitar de pașapoarte în perioada 10 martie – 30 aprilie 2022, astfel:

–       luni – vineri: în intervalul 8.00 – 20.00
–       sâmbătă: în intervalul 8.00 – 14.00

Cetățenii se pot înscrie pe platforma de programare online și în alte județe care au locuri disponibile pentru intervalul dorit.

informații furnizate de Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.