Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Promovarea județului Harghita în cadrul târgului de turism din Transilvania

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita care funcționează în cadrul Consiliului Județean Harghita a participat în perioada 22-24 martie la cea de a XII-a ediție a târgului de turism de la Brașov – Transylvania Tourism Fair.

Este a cincea expoziție de turism la care asociația promovează în acest an, aplicația Visit Harghita, respectiv diferite programe și atracții turistice.

Mulți turiști din județul Brașov se îndreaptă spre județul Harghita, iar această expoziție a fost o bună oportunitate de a întâlni oameni interesați și de a obține feedback, deoarece târgul a fost vizitat de persoane care doresc să cunoască mai bine județele Transilvaniei.

În prima zi de popularitate s-a bucurat mai ales standul de prezentare al locului de pelerinaj de la Șumuleu-Ciuc, pe parcursul sfârșitului de săptămână de căutare s-au bucurat materiale informative despre Valea Ghimeșului, hărțile Legendelor harghitene, respectiv Harghita legendară. La evenimentul care a durat trei zile a participat echipa ADI Harghita, căreia i s-au alăturat sâmbătă colegii de la biroul turistic din Odorheiu-Secuiesc, iar duminică echipa biroului turistic de la Toplița. În acest fel birourile locale de turism au avut oportunitatea de a se alătura activității de promovare a atracțiilor turistice din județ.

Aplicația Visit Harghita a fost realizată de către Consiliul Județean Harghita în cadrul proiectului european INSiGHTS, sub coordonarea vicepreședintelui consiliului județean, Bíró Barna Botond.  Aplicația oferă puncte de reper nu numai turiștilor, ci și tour operatorilor.

Obiectivul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Harghita este prezentarea potențialului și valorilor județului în cadrul târgurilor de turism, stabilirea de relații, evaluarea cerințelor turistice, iar pe baza bunelor exemple punerea în aplicare la nivel local, a noilor oportunități turistice.

Aplicația Visit Harghita are un rol important și în vizita Papei Francisc la Șumuleu-Ciuc, respectiv în promovarea programelor celei de a XV-a ediții a Zilelor Județului Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.