Protestele polițiștilor au făcut de râs România și Ministerul de Interne! Rușine, domnilor polițiști!

0

Articol disponibil în: Română

mai

Astăzi, în România, au avut loc proteste ale polițiștilor. Protestul este un exercițiu democratic și este normal ca oricine să poată protesta pentru orice drept al său și nu despre asta vorbim acum.

Azi am văzut un protest al polițiștilor, protest care m-a facut să îmi fie rușine că trăiesc într-o țară cu astfel de polițiști. În toate imaginile de la aceste proteste am văzut o mulțime de steaguri ale României cu stemă, steaguri pe care le fluturau în incompetența lor polițiștii protestatari. Dacă era un protest al mecanicilor am fi spus ”Să se ducă cineva să le spună că steagul României nu are stemă și că ceea ce flutură ei sunt niște stegulețe de decor, pur comerciale”. Dar așa… când vorbim de polițiști, să ajungem să le spunem cum arată drapelul oficial al României… Doamne ferește!

Sunt revoltat că am ajuns ziua în care să văd că reprezentanții polițiștilor habar nu au care e drapelul oficial al României. Toți cei care au calitatea de polițist și au fluturat azi un steag neoficial al României ar trebui dați afară pe loc, iar cei care erau în jurul lor și aveau calitatea de polițiști ar trebui, de asemenea, concediați pentru că nu au intervenit când au văzut cum colegii lor defilează cu simboluri neoficiale ale statului român.

Au făcut de râs uniforma si noțiunea de om al legii. Cum să fii omul legii în România și să nu ai habar care este drapelul oficial stabilit prin lege?

Ministerul de Interne ar trebui să se autosesizeze și să ia masuri imediate împotriva polițiștilor care au dovedit că nu știu cum arată drapelul oficial al statului Român și măsuri și mai drastice pentru cei care pretind că știau, dar și-au permis să ignore acest lucru. Rușine maxima pentru Ministerul de Interne să dea salarii unor astfel de polițiști !

protest-politie-5
protest-politie-4
protest-politie-3
protest-politie-2
protest-politie-1

Iosub Robert

PS: Pentru cei care nu cunosc legea si cum arată drapelul oficial. CLIC AICI 


Sursa: ZPN

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy