Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Raportul de activitate al Consiliului Județean Harghita aferent anului 2020

Comunicarea informațiilor care țin de activitatea unei instituții publice constituie o componentă de bază în realizarea demersului administrativ, fiind o dovadă a interesului pe care administrația îl are pentru cetățenii săi.

În acest scop, a fost elaborat și publicat Raportul de activitate al Consiliului Județean Harghita pe anul 2020.

În cuprinsul acestui raport persoanele interesate pot găsi informații cu privire la activitatea derulată de instituție în jurul axelor prioritare: sănătate, drumuri județene, familie, educație și tineret, turism, cultură și societate, relații internaționale, proiecte UE.

Modernizarea sistemului administrației publice ține de componenta de comunicare și de relația dintre administrația publică și comunitate, acest raport de activitate venind  în completarea demersului Consiliului Județean Harghita de a realiza acest deziderat.

Raportul de activitate poate fi accesat aici:  https://judetulharghita.ro/informatii-de-interes-public/raport-de-activitate/
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *