Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Relații cu publicul – Serviciul Impozite, Taxe și alte Venituri. Program limitat și în anumite condiții

Foto: Primăria Miercurea Ciuc

 

Având în vedere faptul că, în contextul generat de dinamica evoluţiei situaţiei epidemiologice naţionale, dar şi internaţionale, determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, interesul public general reclamă adoptarea unor noi măsuri care să permită autorităţilor publice să intervină eficient şi cu mijloace adecvate pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID–19. Astefel, luând în considerare că deservirea publicului prin mijloace online s-a dovedit a fi funcțională și majoritatea contribuabililor s-au familiarizat cu această procedură, și în continuare solicitările prin email sunt foarte multe și diverse, Serviciul Impozite, Taxe și alte Venituri recomandă în continuare utilizarea mijloacelor online de către contribuabilii din municipiu în relația cu organul fiscal local.

Pentru cei care nu au acces la mijloacele moderne de comunicare, va organiza activitatea de relații cu publicul cu program limitat și în anumite condiții, în biroul nr. 42 (parter, casieria), pentru contribuabilii care solicită acest lucru, conform programărilor prealabile prin telefon la nr. de telefon 0266 315 120, int. 137/125 sau prin email la adresa electronică: impozite@miercureaciuc.ro cu evidențierea tipului activității pe care o solicită (declarare bunuri impozabile, emitere certificate de atestare fiscală, acordare facilitate fiscale, alte activități specifice organului fiscal local) în următorul interval orar:

Marți  09,00 – 12,00

            Joi      09,00 –  12,00

 

Primăria Miercurea Ciuc vă mulțumește pentru înțelegere!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.