Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reținut în urma unui conflict care a escaladat – la un pas de a-i curma viața unui bărbat

ÎNCARCERAT DE CĂTRE POLIȚIȘTI PENTRU TENTATIVĂ LA OMOR

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Harghita un bărbat de 28 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

Tot ieri, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Tribunalului Harghita, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. În fapt, la data de 19 martie a.c., Politia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 25 de ani ar fi fost înjunghiat. Din cercetările polițiștilor, a rezultat faptul că pe fondul consumului de bături alcoolice, a avut loc un conflict între 2 bărbați de 25, respectiv de 28 de ani, ambii din Miercurea Ciuc.

Cei doi s-au lovit reciproc iar la un moment dat, cel de 28 de ani l-a lovit cu un obiect ascuțit pe celălalt, în zona toracică, ulterior ambii fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, iar la data de 17 aprilie a.c., față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus de către în arestul I.P.J. Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.