România – țara în care Constituția este anulată de ”frica” unei gripe cu faimă de asasin

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Printr-o hârtie fără nicio valoare juridică, guvernanții samavolnici în frunte cu președintele Iohannis restrâng din nou drepturile și libertățile cetățenești. Hotărârea nr. 52 a CNSU confirmă, încă o dată, că pentru ei respectarea Constituției a devenit o chestiune total arbitrară.

Toată suflarea din România, de la 5 ani în sus, a luat la cunoștință că începând de luni, 9 noiembrie are de respectat obligatoriu noi măsuri de protecție împotriva virusului SARS-CoV 2. Conform planului elaborat de ”mințile luminate” ale conducătorilor, devine obligatorie purtarea măștilor în aer liber!!, reapar restricțiile de circulație impuse pe timp de noapte, se limitează programul de funcționare al magazinelor până la ora 21:00 – când se dă stingerea și mai nou, se închid piețele și târgurile agroalimentare. MASCArada băgată pe gâtul cetățenilor la nivel național se face pentru ”limitarea impactului virusului care cauzează boala COVID-19”, spune secretarul de stat Raed Arafat.

Starea asta apocaliptică în care ne-au trântit forțat și peste noapte politicienii zilelor noastre, este trâmbițată intens și constant. Singurele excepții apar atunci când interesul politic se arată mai puternic decât fiorosul Covid-19, ca de exemplu alegerile locale și parlamentare. În restul timpului, domnește isteria pompată artificial de către”specialiștii” Arafat, Tataru, Vela, Ludovic, Iohannis și diseminată prin mass media – cumpărată cu milioane de euro pentru a scrie cum i se dictează prin ”oficiale”.

Nu are rost să înșir acum pericolele la care ne expunem cu toții atunci când purtarea măștilor denumite în mod fals ”de protecție” este de lungă durată. În bezna minții lor, acești promotorii ahtiați ai Covid-ului, le dau toate pe una. Nu contează că faci frecvent iritații și alergii ale pielii de la mască, nu contează că te sufoci ca Rafila (reprezentantul OMS în România) –  căci „o lipsă de aer” e un fleac, până la deces. Important e să porți mască până crăpi, ca să fii protejat! Și dacă te-ai protejat suficient cât să încapi cuminte în sac, pentru ei e ca un gol înscris în poarta adversarului.  …poate o să credeți că adversarul e boala, dar vă înșelați. M-am referit la noi, poporul. În ochii lor noi suntem adversarul și ca să se asigure că vor vedea multe ”goluri” în rândul populației au impus masca și copiilor.

Cei care scapă cu viață, au de înfruntat alte încercări, pentru că am revenit la demența anilor ’80, după cum spunea cineva pe facebook, într-un comentariu. Târgurile și piețele se închid. Boala lu’ Calache nu se transmite la supermarket. Au intrat pe făraș și agricultorii și micii producători. Mere cu ceară, carne cu hormoni, legume stropite pentru tot poporu’. Practic, doar câteva mari corporații vor mai avea dreptul să ne hrănească. Bineînțeles, supermarketurile germane, rămân deschise, căci și virușii se tem de strămoșii lor naziștii, pe când de piețele țăranilor români, cum să se teamă, doar a aflat o lume întreagă că mămăliga nu explodează.

Oamenii trebuie să conștientizeze gravitatea faptului că sub pretextul coronavirusului România nu mai are Constituție. Guvnernul PNL și Iohannis au redus legea fundamentală a statului român la zero, au anulat-o cu de la sine putere, sub paravanul Covid-19, bau-baul nr.1 mondial. Românii trebuie să deschidă ochii și să abandoneze teama care le terorizează sufletul și psihicul de luni întregi. Să nu mai stea inerți și paralizați de frica amenzilor.

De ce? Pentru că hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nu țin loc de lege. Sunt doar niște acte administrative și atât. Dacă prin aceste documente organele judiciare, organele ordine publică sau oricare dintre instituțiile publice ale statului acestuia pe care noi le plătim din banii noștri prin impozite le aplică, atunci ne confruntăm cu o anulare totală a Constituției României – spune Eugen Chiracu, președintele Organismului European de Reducere a Riscurilor Asociate Crimei Organizate (OCHR). Stimabilii guvernanți fentează legea și se bazează tocmai pe această teamă de necunoscut! Instituie măsuri aberante care nu reprezintă sub nicio formă un scut împotriva bolii Covid-19, pe baza unor hârtii fără temei legal. Fac asta pentru că dacă ar decreta din nou stare de urgență în țară, nu ar mai putea organiza alegeri. Iar ei vor să fie și cu sacii în căruță și cu banii în buzunar, iar dintre noi cât mai mulți la morga.

 Viorela Gherasim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy