Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-a amânat Festivalul Luminii din Miercurea Ciuc

Organizatorii Festivalului Luminii din Miercurea Ciuc anunță că din cauza condițiilor meteorologice care, din păcate, nu pot fi controlate, evenimentul se va amâna pe data de 16 iunie. Repetăm: 16 iunie, ora 20:00 dar vă mai ținem la curent oricum, subliniază aceștia.

Cercetașii Centrului Local „Orion” lansase inițial invitația pentru data de astăzi, 17 mai 2019, începând cu orele 20:00.

De 11 ani, Cercetașii României au hotărât să le ofere cetățenilor un eveniment în cadrul căruia pot reflecta asupra bucuriei lucrurilor mărunte.

Tema din acest an va fi „Trecerea timpului în viziunea cercetașilor”, unde cetățenii orașului pot să aducă câte o fotografie cu o amintire dragă din viață, aceasta fiind expusă în locurile special amenajate din parc. De asemenea, locuitorii doritori pot dona bujii sau chiar bani (25 lei) pentru achiziționarea acestora.

Încă din 1994, când s-a înființat oficial Centrul Local „Orion”, cercetașii locali au pornit într-o aventură care continuă până in zilele de azi și care dorește să promoveze un nou stil de viață, unul aflat în strânsă legătură cu natura.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.