S-a dat start înregistrărilor la Running Festival Csíkszereda powered by ŠKODA

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Anul trecut, mai mult de 700 de alergători au participat la evenimentul Running Festival Csíkszereda powered by ŠKODA organizat de către Primăria Miercurea Ciuc în parteneriat cu Siculus Cycling Club și Direcția Județeană de Sport și Tineret Harghita.

În cadrul festivalului au avut loc probe de maraton, semimaraton, maraton ștafetă, alergare de trail de noapte și crosul familiei. Evenimentul a reușit să mobilizeze municipiul Miercure Ciuc și localitățile din zonă. Mulți voluntari au ajutat la organizarea competiției, alergătorii au fost încurajați pe traseu cu muzică cântată de către artiști locali, iar mai multe cafenelele, restaurante și locuri de cazare au oferit discounturi pentru participanți.  În acest an organizatorii revin cu noi programe complementare și cu o nouă probă de 5 km, denumită youcandoitrun, adresată celor care încă nu sunt gata să parcurgă distanțe mari sau nu pot alerga pe un traseu cu o dificultate mai mare.

Începând de 1 martie se dă startul înregistrărilor early bird, ceea ce înseamnă că până în 20 martie cei interesați beneficiază de discounturi semnificative. Astfel cei care vor să participe la probele de maraton și semimaraton se pot înregistra plătind o taxă de 50 RON, cei care aleg proba de maraton ștafetă trebuie să plătească 100 RON,  persoanele care se înscriu la probele de alergare de trail de noapte și 5 km plătesc în această perioadă 35 RON, iar cei care se înregistrează la crosul familiei trebuie să achite o taxă de 30 RON. Pentru cei care se înregistrează în perioada menționată, organizatorii au pregătit și o surpriză: în caz că solicită acest lucru la înregistrare, primesc un program de antrenament de 24 săptămâni alcătuit de un antrenor profesionist.
Înregistrările se fac pe pagina  www.runningfestival.ro.

La fel ca ediția trecută, evenimentul din acest an se desfășoară sub patronajul lui Novák Eduard, campion paralimpic, al Gabrielei Szabó, multiplă campioană mondială și olimpică la atletism și al lui Adrian Teslovan, multiplu campion de raliuri.

  • informații furnizate de Biroul de Presă al municipiului Miercurea Ciuc
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy