Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-au votat și modificările la Codurile Penale cu ajutorul UDMR

Și s-au votat și modificările la Codurile Penale. Acestea au trecut în uralele aleșilor din parlament, care nu mai puteau de bucurie că vor scăpa de dosarele penale deschise de DNA și alte parchete pe numele unora dintre ei pentru corupție.

Se bucură acum cu toții. Au trecut modificările cu ajutorul UDMR, în principal, care s-a dovedit din nou ca fiind balamaua politică – asta ca să nu spunem altcumva – bună la toți cei care conduc. Clar, UDMR se bucura și el că poate vor scăpa de pușcărie penalii proprii din partid.

Un UDMR, care ca și PSD și ALDE nu ține deloc cont de ceea ce gândesc maghiarii, de ceea ce vor maghiarii, deși pozează în păstorul lor, ar trebuie să afle că maghiarii vor politică fără corupție și ca hoția să dispară de peste tot în jurul nostru.

Maghiarii vor ceea ce vor toți locuitorii acestei țări, să le meargă mai bine, să nu mai fie nevoiți să dea șpagă la instituțiile statului pentru ca funcționarii să-și facă treaba pentru care ei sunt plătiți. Maghiarii mai vor și ei, ca și restul țării, drumuri bune, fără gropi, o economie care sa le asigure locuri de muncă, un sistem sanitar curat.

De asemenea, vor o clasa politică limpezită. Vor o altă clasă politică, în nici un caz cea pe care o reprezintă acum UDMR, care a arătat azi, încă o dată, că nu este cu nimic diferit de PSD sau ALDE.

UDMR nu este altceva decât o formațiune anacronică, anti-europeană, care trebuie să facă loc altora, care vor cu adevărat o Românie curată a tuturor cetățenilor, fie ei români, maghiari, sași, romi.

Maghiarii nu mai vor UDMR. Cum nu mai vor PCM sau PPMT, remorcile UDMR. Vor altceva. Să fie respectați și ascultați de propriii lor politicieni, care au uitat de ei de mult timp și care își văd doar de afacerile personale și când e cazul votează modificarea Codurilor Penale ca să nu mai fie prinși la furat, iar dacă sunt prinși să nu pățească nimic.

Stimați cititori români, maghiari, romi etc., ceea ce s-a întâmplat azi e o lecție amară. Lupta voastră a cunoscut o noua înfrângere. Dar nu renuntați.

Când va veni vremea votului, să gândiți bine ceea ce veți face. Dacă doriți să continuăm așa sau vrem schimbare.
O schimbare în bine a țării.

D.E.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *