Să organizăm împreuna Ziua Tineretului!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În 2 mai sărbătorim în mod oficial Ziua tineretului. Acesta este motivul pentru care Consiliul Județean Harghita în parteneriat cu alte instituții, organizații și asociații încearcă, prin intermediul a diverse programe, să motiveze tinerii și să recunoască activitatea depusă de aceștia în folosul comunității. 
Ne dorim să diversificăm și să îmbunătățim programele organizate în acest an, astfel vă rugăm să ne transmiteți sesizările și propunerile în legătură cu programele pe care să le organizăm în acest an. 
Considerăm că împreună putem îmbunătății șirul de evenimente organizate cu această ocazie. 
Nu ezitați să scrieți opiniile și propunerile voastre aici, sau să le transmiteți pe adresa torokklementina@judetulharghita.ro până în data de 15 februarie.
Vom extrage trei respondenți cărora le vom acorda câte un abonament de schi de 150 de puncte care pot fi folosite în Regiunea schiabilă, dar și pachete de cărți. 
Abonamentele se pot folosi pe oricare din pârtiile Lobogó – Homorod, Veresvirág – Ciumani, Bucin și Bogdan – Vârful Bucin. Mai multe informații în legătură cu valoarea punctelor puteți afla pe site-ul www.skiharghita.ro.


12573185_921488517906059_6055051336936179970_n

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy