Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Școala Postliceală F.E.G. Education Miercurea Ciuc este autorizată de MEC. Vezi specializările la care se fac înscrieri

Școala Postliceală F.E.G. Education Miercurea Ciuc este autorizată de MEC

Școala Postliceală FEG Education Miercurea Ciuc se adreseazaă tuturor absolvenților de liceu, cu sau fără examen de bacalaureat, indiferent de vârsta, absolvenților de facultate, personalului angajat și șomerilor și tuturor celor care doresc să se specializeze într-o meserie noua.

Școala Postliceala FEG Education Miercurea Ciuc organizează înscrieri pentru următoarele specializări: Asistent Medical Generalist, Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare și Asistent Medical de Farmacie.

La specializările: Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare și Asistent Medical de Farmacie programul prevede 2 zile/ săptămână de pregătire teoretică și 3 zile/ săptămână pregătire practică.

Activitătile teoretice se desfășoară în incinta Liceului Tehnologic „Joannes Kajoni” și activitățile practice se desfășoară în instituții de profil după un program structurat în concordanță cu conținuturile științifice.

PENTRU RELAȚII ȘI DETALII

VĂ AȘTEPTĂM LA SEDIUL NOSTRU DIN:
MIERCUREA CIUC, STR. TOPLIȚA, NR. 22, JUD. HARGHITA (ÎN CADRUL LICEULUI TEHNOLOGIC „JOANNES KÁJONI”)
SAU

TELEFONIC LA: 0757.927609

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.