Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se deschide pista de bob de vară din Borsec

Sâmbătă, 1 mai,  pista de bob de vară din Borsec va fi pusă din nou la dispoziția doritorilor de senzații tari, se precizează pe site-ul primăriei. 

Situată în Complexul de schi „Speranța”, pista de bob de vară are o lungime de aproape 1500 de metri (pistă coborâre 906 m și pistă urcare 574 m, diferență de nivel 125 m), viteza maximă 40km/h.

Pista este funcțională cu respectarea măsurilor igienico-sanitare și de distanțare socială: respectarea distanței de 1,5 metri, utilizarea dezinfectanților pentru mâini pus la dispoziția utilizatorilor, fiecare bob este dezinfectat după fiecare utilizare. Programul este zilnic între orele 10:00-20:00.

Preț biletului este de 15 lei/cursă, copii până la vârsta de 14 ani 10 lei/cursă.

Copiii mai mici de 8 ani vor fi însoțiți de un adult. La trei bilete cumpărate se acordă unul gratuit, iar la șase bilete plătite vor fi două gratuit.

În caz de ploaie pista de bob nu poate fi utilizată!

Locuitorii din Borsec, care au solicitat și sunt în posesia „Cardului Borsec”, beneficiază de reducere de 20% pentru folosirea pistei de bob. Reducerile nu se cumulează.

sursa: Borsec
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *