Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Se reintroduce cursa de autobuz către Sântimbru Băi

Începând din weekendul care a trecut cei interesați pot utiliza serviciile de transport spre stațiunea balneoclimaterică

Consiliul Județean Harghita a semnat un contract de furnizare a serviciilor de transport cu firma Tiantor-Top SRL din Sântimbru care va asigura curse regulate de transport începând de vinerea care a trecut, spre Sântimbru Băi. Ca urmare a consultării publice, cei interesați pot să beneficieze de transportul în comun în zilele de vineri, sâmbătă, duminică.

Autobuzul pornește vineri la ora 18,10 de la autogara din Miercurea Ciuc, iar de la Sântimbru Băi, cursa pornește spre Miercurea Ciuc la ora 18,45. Sâmbătă și duminică cursele de autobuz vor circula după următorul orar: din Miercurea Ciuc cursa pornește la ora 9,00 și 17,30, în vreme ce de la Sântimbru Băi, spre Miercurea Ciuc la ora 10,30, respectiv 19,30.

Mersul autobuzelor este valabil până în data de 30 septembrie.

Președintele Consiliului Județean îi îndeamnă pe cei care aleg ca destinație Sântimbru Băi să utilizeze facilitățile de transport mai sus menționate deoarece au fost introduse la cererea lor. De asemenea, acesta a precizat că rentabilitatea acestui serviciu depinde de gradul de interes manifestat față de aceste curse.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *