Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Și elevii din Gheorgheni vor primi cornuri marca Harmopan

Începând de luni 2012 elevi din Gheorgheni vor primi cornuri proaspete de la producător local.

Contractul a fost semnat pe 20 martie la Școala Gimnazială Vaskertes din localitate, în prezența președintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, vicepreședintelui CJ Hargita, Barti Tihamér, directorul Harmopan SA, Albert László, Pogonyi Anikó, din partea CJ Harghita, respectiv directoarea școlii, Bernád Ildikó.

CJ Harghita a reușit să desfacă contractul- încheiat pe baza licitației publice- cu o firmă, care în repetate rânduri a furnizat produse alterate, în ambalaj inadecvat. Desfacerea contractului se datorează faptului, că mulți părinți, cadre didactice au notificat organele competente asupra calității necorespunzătoare a produselor de panificație. Aceste notificări au creat posibilitatea de a desface contractul cu firma din Turda.

Consider exemplară și importantă colaborarea dintre consiliul județean și locuitorii din Gheorgheni într-o asemenea chestiune importantă și că am putut acționa pentru binele copiilor noștri. Știu că putem găsi soluții în orice situație, dacă conlucrăm– a spus după semnarea contractului Borboly Csaba.

Barti Tihamér a mulțumit Clubului Fészek și directoarei Școlii Gimnaziale Vaskertes, Bernád Ildikó pentru colaborare, subliniind rolul colaborării.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.