Și jandarmii harghiteni au acces la perfecționare în Centrul de la Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Română

Două detașamente din Gheorgheni și Toplița, un singur scop: perfecționarea pregătirii! Centrul de Perfecționarea Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni reprezintă o oportunitate pe care au folosit-o și cei ”de-ai casei” și au derulat o serie de activități menite să facă puntea dintre noțiunile teoretice și practice, necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor conferite prin lege.

Unii colegi vin de la sute de kilometri pentru a profita de spațiul, posibilitățile de pregătire și resursa umană specializată, toate oferite de către Centrul de Perfecționarea Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni. Și atunci noi, cei ce ne aflăm zi de zi în misiune în mijlocul cetățenilor din județul Harghita să nu folosim acest potențial aflat la îndemâna noastră? Ba da! Și prin curtoazia colegilor din cadrul centrului, jandarmii ce încadrează Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni și Detașamentul 5 Jandarmi Toplița au desfășurat o zi de pregătire în care au avut drept obiectiv aprofundarea cunoștințelor în domeniul intervenției profesionale, asigurării și restabilirii ordinii publice, atât prin derularea unor activități practice, cât și prin parcurgerea unor elemente teoretice, toate în conformitate cu Planul anual de formare profesională continuă pe post și prin cursuri ale cadrelor militare din cadrul IJJ Harghita. Rezultatul final: misiune îndeplinită!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy