Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Simulare Evaluare Națională 2022. Prezența elevilor din Harghita la proba de Matematică

Luni, 5 aprilie, elevii de clasa a VIII – a  au susţinut cea de-a doua probă din cadrul simulării  pentru Evaluarea Naţională 2022, cea la Matematică.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Județean Harghita, au fost prezenți 2.915 de elevi de clasa a VIII-a, din 3.082 înscriși. Au absentat 167 de elevi.

Amintim, conform procedurii cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor, au fost aprobate 39 de solicitări de desfășurare a examenului în condiții speciale.

Miercuri (6 aprilie), elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susține proba la Limba și literatura maternă, urmând ca rezultatele să fie făcute cunoscute pe 14 aprilie

Rezultatele obținute de elevii la simularea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adaptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.